A kutya egész életében egy szeméttel teli udvarban élt; rettentően hálás, amiért először aludhat egy ágyban

újágy

Nalát kimentették egy koszos, szeméttel teli hátsó udvarból Detroitban, ahol minden idejét töltötte. Soha nem engedték be, és mivel csak 5 hónapos volt, amikor megmentették, lehetséges, hogy egész életét kint töltötte. Annak ellenére, ahogyan bántak vele, Nala csak szeretetre vágyott, és amikor új családja örökbe fogadta, elhatározták, hogy mindent megadnak neki.

Amikor Nalát megmentették, egy közeli állatorvoshoz szállították. Hihetetlenül sovány és koszos volt, és férgeket is diagnosztizáltak nála. Határozottan rossz formában volt, de az édes természete soha nem veszett el. Miközben megtisztították és kezelték, annyira hálásnak tűnt, hogy végre valaki gondoskodik róla. A nem túl jó helyzetekből érkező kutyák gyakran félnek az emberektől, de Nala úgy tűnt, teljesen izgatott volt, hogy találkozhat azokkal, akik  megmentették.

újágy

“Ez az első ajándék, amit valaha kapott. Annyira izgatott volt, egyáltalán nem tűnt idegesnek vagy szomorúnak. Szó szerint tiszta boldogság.”– mondta Charley Walton, Nala új gazdija.

újágy

Régi kertjében Nalának nem igazán volt sehol puha helye, ahol aludni és pihenni tudott volna, ezért új családja számára fontos volt, hogy azonnal a legkényelmesebb ágya legyen. Kényelmes ágyat alakítottak neki takarókból, Nala pedig  nagyon örült, hogy ilyen különleges pihenőhelyet kapott.

Később Nala átköltözött új gazdái ágyába – és rájött, hogy ezt még jobban szereti. Most minden éjszaka a gazdái ágyában alszik összebújva, így közel tud lenni azokhoz az emberekhez, akiket annyira szeret.

újágy


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló