A mamakutya kétségbeesetten üldöz egy autót, miután az elvitte a kölykeit

anyakutya

Az anyai szeretetnek nincs határa. Természetesen ez nem csak az embereknél van így, az állatok is képesek bármit megtenni, hogy a kölykeik a legnagyobb biztonságban legyenek.

Karleet, egy állatmentőt figyelmeztettek, hogy egy fakupac alatt él pár kölyökkutya. A kölykök veszélyben voltak, ugyanis  egy építkezésen voltak, amely épp bontásban volt. Sokan próbálták őket kimenteni, de a kölyök mindig megijedtek és elszaladtak. Ekkor hívták Karleet, aki étellel és vízzel próbálta előcsalogatni őket.

anyakutya

Szerencsére ez a próbálkozás sikeres volt, a kölykök hamarosan előjöttek, így sikeresen el kapták mindannyiukat. Tudták azonban, hogy hamar vissza kell jönniük, hiszen az anyjuknak is segíteniük kell. Később visszajöttek érte, azonban napokig igyekeztek, de nem sikerült őt elkapniuk.

Ekkor egy ötlettel álltak elő. Akik ismerték a kutyát, elmondták, hogy az anyakutya mindenhová képes lenne elmenni a kölykeiért. Ezért berakták a kicsiket az autóba és elindultak Karlee otthonához. Ezt az ötletet nagyon őrültnek gondolták, azonban kellett ahhoz, hogy megmentsék az anyakutyát.

anyakutya

Karlee nagyon lassan és nagyon óvatosan vezetett, és amint a kutya észrevette, hogy elviszik a kicsiket, ennek megfelelően önfeláldozóan és bátran cselekedett. Az anyakutya, akinek a Hinsoona nevet adták, végig követte a teherautót, amely a kölykeit vitte! Karlee nem tudott elhinni ennyi önzetlenséget és szeretetet.

Nagyon lassan tették meg az utat, gyakori megállásokkal a több kilométeres út során, hogy megpihentessék az anyát és adhassanak neki egy pohár vizet, de végül sikerült a terv.

Végül Karlee elkezdte a következő folyamatot, hogy elnyerje Hinsoona bizalmát, hogy jól érezze magát új ideiglenes otthonában. Körülbelül egy hét múlva Hansoona megbarátkozott új otthonával és örömmel pihent a kicsinyeivel.

anyakutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló