A kutya hivatlanul érkezik meg egy családi összejövetelre – majd elolvassák a nyakörvén lévő figyelmeztetést

éheskutya

A családi összejövetelre hívatlanul besurranó kutya nem sejtette, hogy gazdái figyelmeztetni fogják az embereket a trükkjeire. Persze a kutyák pontosan tudják, hogyan érjék el a céljaikat, erre felhasználják bájaikat és huncutságukat. Azonban senki nem hibáztatja őket ezért, hiszen csak figyelmet szeretnének elérni.

Ez a történet egy barna kutyusról fog szólni, aki imád enni és ez tette őt a család számára a nap főszereplőjévé. Leslie Kowash épp egy családi összejövetelen volt, ahol az asztal tele volt finom ételekkel. A túlsúlyos kutya pedig a semmiből jelent meg, és úgy tett, mintha senki számára nem lenne idegen.

éheskutya

Bár Leslie-t és családját meglepte a váratlan vendég, ennek ellenére szívesen fogadták. A kutya is szívesen fogadta el a finom ételeket, majd később kiderült látogatásának valódi célja, miután észrevették a nyakörvén található figyelmeztetést.

“Kérlek, ne etess, túl nagy leszek. Küldj haza!”

éheskutya

Kiderült, hogy a kutya azért jelent meg a családnál, hogy finom ételekre tegyen szert, anélkül, hogy valaki rászólna. Miután pedig észrevette, hogy az emberek összepakolják az ételt, távozott és minden bizonnyal keresett egy másik családot, akik étellel fogják kínálni.

éheskutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló