A kutya megsértődik, amikor meglátja gazdáját egy másik kutyával játszani – videó

félrelépés

Talán Rollo már sejtette, hogy gazdája valamiben sántikál, amikor enyhe, idegen illatot érzett szeretett gazdája kezén, vagy észrevette a titokzatos szőrt a ruháján, amikor hazaérkezett a munkából. De akkor még nem volt biztos abban, hogy gazdája egy másik kutyával is találkozgat.

Végül is Rollo és ő mindig is elválaszthatatlanok voltak, mindig együtt alszanak és szinte minden percüket egymással töltik, amit Rollo éppen így szeret. Egy nap azonban Rollo elé borzasztó látvány tárult.

félrelépés

Kiderült, hogy van egy másik kutya is gazdája, Cano életében. Cano munkatársának van egy kutyája, Bala, aki néha ellátogat a munkahelyükre, Cano pedig mindig örömmel és sok simogatással üdvözli őt.

A minap, miközben a Bala az irodában járt, Cano megkérte a bátyját, hogy hozza el Rollot, mert ő és a munkatársa úgy gondolta, jó lenne, ha a két kutya találkozna.

félrelépés

A jelek szerint ekkor igazolódott be Rollo legsötétebb gyanúja anélkül, hogy elhagyta volna az autót:

@karencanonutricion ¿Y tu perro es celoso? Pues… #dog #labrador #mascotastiktok #mascota #fyp ♬ Funny video “Carmen Prelude” Arranging weakness(836530) – yo suzuki(akisai)

Amikor meglátta Canót Balával, Rollot mintha egy kicsit meghökkentette volna a látszólagos árulás. Szerencsére Cano egy másik kutyával való “félrelépése” hosszú távon nem volt megbocsáthatatlan cselekedet. Az esetet követően nem kellett túl sok idő, hogy Rollo jeges viselkedése felolvadjon. Cano megnyugtatta, hogy nincs más kutya az életében.

félrelépés


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló