A remegő kóbor kutya az első ölelés során a megmentője karjaiba olvad

ölelés

A magukra hagyott állatoknak minden oka megvan a félelemre. Érthető, hogy akkor is idegesek, ha egy kedves ember jön, hogy segítsen rajtuk. Soha nem ismerték a szeretet, ezért nem értik, ha valaki segít nekik, nem pedig bántja őket.

Egy állatmentő egyesületnek köszönhetően egy kóbor kutya lehetőséget kapott arra, hogy végre boldog legyen egy biztonságos helyen. Egy hívást kaptak egy kiskutyáról, aki nagyon meg volt rémülve. Nem tétlenkedtek, azonnal elindultak, hogy segíthessenek rajta. Amikor rátaláltak a kutyus annyira félt, hogy az emberekre rá sem mert nézni.

ölelés

Az egyik állatmentő férfi halk hangon és óvatosan közelítette meg, ám a kutya minden áron menekülni akart előle. Végül egy sarokba kuporodva a falnak fordulva talált rá. A remegő kutya lehajtotta  a fejét, de a férfi nem adta fel, óvatosan felé nyújtotta a kezét, aminek hatására a kutya kicsit bátrabb lett.

Végül sikerült a karjaiba venni a félős kutyát, majd óvatosan átölelte. A kutyát McKanzie-nek nevezte el, aki az ölelés során teljesen megkönnyebbült.

ölelés

Nem csak az  embereknek van szükségük vigasztalásra és szeretetre. Nagyon sok kóbor macska és kutya vár megmentésre. McKenzie története szomorúan és szívszorítóan indult, de a férfi erőfeszítéseinek köszönhetően a kutya végre megismerhette a szeretet erejét.

ölelés

A szomorú, ijedt kutya lassan bízni kezdett megmentőjében és végül egy jobb környezetben boldogulni tudó McKenzie most nagyszerű kezekben van. Reméljük mihamarabb gazdára talál, aki biztosítja neki azt a törődést és szeretetet, amit megérdemel!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló