A pitbull megmenti a kisbabát a tűztől – a pelenkájánál fogva menti ki az égő házból

hőspitbull

Egy édesanya minden áron megvédené gyermekét, így jogosan kételkedhet abban, hogy helyes döntés-e az, hogy egy pitbullal nőjön fel már babakorától kezdve. Az igazság azonban az, hogy szeretett négylábúink mindig képesek bebizonyítani, hogy feltétel nélkül szeretnek és óvnak minket, akár még a saját életük árán is.

Így történt egy kaliforniai családdal is, akit saját pitbulljuk, Sasha mentett meg egy otthon keletkezett tűztől. Ha Sasha nem lett volna, Nana Chaichandhda hét hónapos babája ma már talán nem élne.

hőspitbull

A pitbull a kertben aludt, amikor észrevette, hogy gazdái házában tűz keletkezett. Az udvaron ugatni kezdett, hogy felébressze gazdáit, és figyelmeztesse őket a veszélyre.

Miután gazdája kinyitotta az ajtót, Sasha berohant az ajtón kétségbeesett ugatás közepette. A gazdája nagyon meglepődött, hiszen sosem látta kutyáját ilyen ingerült állapotban. Sasha felszaladt egészen a kislány szobájába, majd a pelenkájától fogva kihúzta a kislányt a szobából. Az anyuka felszaladt a kutya után, ekkor látta meg, hogy a tűz a kislány szobája mellett keletkezett és kezdett az egész házra átterjedni. Majd felemelte a kislányt és mindannyian kiszaladtak az égő házból.

hőspitbull

A tűzoltók pillanatok alatt kiértek a helyszínre, eloltották a tüzet, ami az épület padlásáig ért, így sajnos szinte minden tárgyi értéküket elvesztették. Az anyuka tudja, hogy Sasha gyors reakciójának köszönhetően ő és kislánya megmenekült, és reméli, hogy ez a hősies cselekedete ráébreszti az embereket arra, hogy a pitbull csak akkor veszélyes, ha veszélyesnek van nevelve.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló