A kutyasétáltató egy fához kötött kutyára talál egy jegyzet kíséretében

Egy kutyasétáltató, akit Eric Mausnak hívnak épp a Prospect Parkban sétált, New Yorkban néhány kutyával, amikor egy szívszorító látvány tárult a szeme elé. Egy pitbullt látott meg egy fához kötözve, egy cetli kíséretében, amelyre ez volt írva:

“Vigyél haza, nagyszerű kutya vagyok. 7 éves vagyok, ne hagyd, hogy a méretem megijesszen, édes vagyok. “

jegyzet

A férfi lassan közelebb ment a kutyákkal a fához kötözött pitbullhoz, és hamar rájött, hogy a hatalmas, ijesztő kutya nagyon szelíd, barátságos és szeretnivaló. Eric tudta, hogy nem hagyhatja ott, de fogalma sem volt, hogy mitévő legyen.

A férfi közzétett egy képet a kutyáról a közösségi oldalakra, ahol tanácsokat kért, amire néhány perc alatt érkeztek a válaszok. Egy kedves állatbarát azonnal odament, hogy segítsen neki a kutyát elszállítani egy közeli menhelyre, ahol egy kennelt tudtak neki biztosítani. Együtt kisétáltak a parkból, de a pitbull mérete és valószínű fertőzése miatt lassan tudott közlekedni.

Amint az autóval megérkeztek a menhelyre, a kutya mintha megérezte volna, hogy biztonságban van, és izgatottan ugrott ki az autóból. Miután befejeződött az állatorvosnál a kezelése új, szerető otthonba kerül, ahol megkezdheti új életét.

jegyzet


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló