A légitársaság alkalmazottai kinyitják a rakteret, és észrevesznek valaki, aki türelmetlenül vár bent

repülés

John Krajewski kutyájával, Szputnyikval utazott repülővel, és remélte, hogy biztonságos utazás lesz. Adott neki egy kutyabiztos nyugtatót, és imádkozott, hogy a hatórás repülés nagy részét átaludja a raktérben. Miközben az ülésen a legjobbakban reménykedett, fogalma sem volt, mi történik valójában a raktérben.

Amikor a gép leszállt, és a légitársaság alkalmazottai kinyitották a rakodóajtót, hatalmas meglepetés érte őket. Ahelyett, hogy Szputnyik biztonságosan a kennelében lett volna,  a kutya az ajtóban várta őket.

Bár Szputnyik nyugtatókat kapott, mégis ébren maradt a repülés alatt, majd átrágta a kennelen lévő fémzárat és cipzárakat. Ezután kisétált a kennel ajtaján, és felfedezte a rakteret. Azt egyelőre senki sem tudja, mennyi ideig parádézott odabent.

A gazdi természetesen örül, hogy a Szputnyikkal nem történt semmi baj, de elgondolkozik azon, hogy legközelebb első osztályra vegyen neki jegyet.

@johnkrajewski My Shiba Inu ‘Sputnik’ escapes her kennel mid flight! #shibainu #escapeartist #dogsoftiktok #airlines ♬ Free Bird – Lynyrd Skynyrd


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló