A sérült kóbor kutya összekuporodva próbálja átvészelni a vihart – ekkor a rátalál a szerencse

vihar

A kóbor kutyák élete szinte folyamatos veszély, ugyanis napról napra élnek. Sosem tudhatják előre, hogy mit is hoz a holnap, vajon lesz-e olyan ember, aki megsajnálja és megkínálja étellel, vagy lesz e megfelelő búvóhely, ha épp el kell rejtőzni. Így történt ez cikkünk főszereplőjével is, aki egy durva vihar elől igyekezett elrejtőzni.

vihar

Aznap a hőmérséklet gyorsan zuhant és az égbolt egy pillanat alatt sötétült el, érezni lehetett a veszélyt a levegőben. Ebben a nehéz helyzetben keresett menedéket egy kóbor kiskutya is, kevés sikerrel. Rettegett, hogy nem éli túl a vihart és igyekezett minél jobban összekuporodni, hátha így szerencséje lesz és megmenekül.

Ám ekkor egy férfi sétált el mellette, aki egyből észrevette a félős kutyát és nem bírta megállni, hogy ne segítsen a kutyán. A kutya bár nagyon rettegett, megbízott a férfiban. A férfi magával vitte a kutyát, hogy a biztonságos helyen legyen, amíg a vihar tart, később azonban úgy döntött, hogy örökbe fogadja.

vihar

A kutyának, akinek Lucy lett a neve, sebek voltak a nyakán, ami azt jelentette, hogy korábban láncra lehetett kötve. Lucynak szerencsére soha többé nem kell láncra verve élnie az életét és a vihart is kényelmes, meleg ágyikójában vészelheti át.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló