Az imádnivaló kutya teljesen összezavarodott, mikor családja 7 év után átadta egy menhelynek

Jodi

Jodi 7 évig élt a családjával, amikor átadták őt egy georgiai állatmenhelynek. Félt és bizonytalan volt, hisz nem tudta mi fog történni, amikor megérkezett a menhelyre. A menhely dolgozói is észrevették, hogy zavarodottnak tűnik, hisz fogalma sem volt, hová tűnt a családja és csak haza akart menni hozzájuk.

Azóta Jodi egy kicsit alkalmazkodott a menhelyi élethez és szoros köteléket alakított ki a menhelyi dolgozókkal és az önkéntesekkel. Megbízott az emberekben és így megmutatta valódi kedves, édes személyiségét, ami miatt még jobban megkedvelték őt.

Jodi

“Nagyszerű személyiség, és mindig emberekkel akar lenni. Szeret kint lenni, de szeret bebújni veled egy takaró alá. Ő egy idősebb lány, de még mindig sok energiája van, és imádja a napi sétákat. Nagyon különleges, és sokat jelent nekünk.” – mondta az egyik menhelyi dolgozó.

Szerencsére egy család érdeklődését felkeltette, aki nem sokára találkozik vele, így vélhetően hamarosan befejeződik számára az otthonkeresés. Reméljük megtalálja a tökéletes családot, aki sosem lenne képes lemondani róla.

Jodi


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló