A mentett kutya átalakulása megmutatja, hogy mit is jelent a gondoskodás és az igaz szeretet

előtteutána

Egy idős hölgy Litvániában sajnos olyan beteg lett, hogy egy egészségügyi központba került, azonban senki nem tudott gondoskodni a kutyájáról, így kénytelen volt magára hagyni. Végül az állatmentők siettek Plútó, a kutya segítségére, akin tisztán látszott, hogy szüksége van a támogatásra.

Amikor megérkeztek az állatmentők észrevették, hogy Plútó nagyon alultáplált, szeme beesett, szomorúsággal volt teli. Úgy tűnt, mintha már feladta volna a reményt. Nem volt ereje felállni és inni sem nagyon akart.

előtteutána

Az állatmentők orvoshoz vitték, ahol megfürdették és kezeléseket is kapott, ami 5 órát vett igénybe. Szegény kutyának olyan bőrbetegsége volt, ami miatt többször is kezelni kellett, hiszen fertőző volt, ezért el is különítették őt a többi állattól. Plútó 3 hónapig volt egyedül, járni is újra kell tanulnia.

Hat hónapba telt, mire Plútó képes volt felállni és megtenni az első lépéseit. Először annyira meg volt ijedve, hogy kicsúszott a lába alól a talaj. Azonban nem adta fel, és az ő és a megmentői kitartásának köszönhetően egyre jobban lett. Egyre több kutyával találkozott és egyre jobban szocializálódott.

 


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló