Az összetört szívű kutya, akit másodszorra vittek vissza a menhelyre, azt hiszi, hogy minden az ő hibája

hiba

Egy állat örökbefogadása és szerető otthonába való befogadása a legédesebb és legboldogabb pillanatok egyike. Ez nem csak az örökbefogadó számára különleges, hanem az állatok számára is, hiszen végre van egy családjuk, amelyet a sajátjuknak nevezhetnek.

Sajnos nem minden állatnak adatik meg ez a hihetetlen pillanat. Lana, a mai történet főszereplője mégis megtapasztalhatta, milyen egy család részévé válni, de csak egy rövid pillanatra.

hiba

Lana egy gyönyörű, egyéves Catahoula Mix, aki kölyökként került a kaliforniai Fresnóban található állatmenhelyre. Később az élete során a menhely bizonyult az egyetlen igazi állandóságnak az életében.

Miután megérkezett a kaliforniai menhelyre, nem kellett sokáig várni, hogy Lanát örökbe fogadják. Sajnos ez nem tartott sokáig. Mivel Lana szeparációs szorongásban szenved, gazdái úgy döntöttek, hogy túl sok munkát jelent, és nem maradhat tovább velük, ezért visszavitték a menhelyre.

hiba

Lanának megszakadt a szíve, hogy visszakerült a régi kennelébe, de nem adta fel a reményt.

Szerencsére egy idő után egy másik család felfigyelt rá, és úgy döntöttek, hogy adnak neki egy második esélyt. Lana el volt ragadtatva, amikor megtudta, hogy új otthonba kerül, és mindent megtett azért, hogy ez a család örökre az övé legyen.

De sajnos végül ez sem jött össze.

hiba

Lana szíve összetört. Egyszerűen nem értette, miért nem elég jó ahhoz, hogy valaki családjának része legyen. A menhely munkatársai mindent megtesznek, hogy segítsenek neki rájönni, hogy ez nem az ő hibája, és hogy a tökéletes család ott van valahol – csak türelmesnek kell lennie. Sok időt töltenek vele, kiképzik, és kint is játszanak vele vidám játékokat.

@jjack.iie Meet Lana! Lana is an approximately 1-year-old Catahoula Mix. This sweet girl loves to run and play with her shelter friends. Her favorite thing at our facility is the dog park, as she gets to run and be free. With this, we believe she would make the best hiking buddy or the best fur member to any family that enjoys long walks and adventures. Lana does jump really high and needs a household with a secured, fenced yard. Valleyanimal.org #fyppppppppppppppppppppppp #fypシ #fyp #viral #fypシ゚viral #dogtok #doggo #thedodo #fypage #adoptme #grwm #viral #sos #foryou ♬ remember you – Dominurmom


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló