A pár megment egy bántalmazott kutyát – sírva fakadnak, amikor a kutya végre elfogadja őket

bántalmazottkutya

Szerintünk hatalmas szíve van azoknak az embereknek, akik olyan élőlényeknek segítenek, akik nem tudják megvédeni magukat. Egyáltalán nem meglepő az, hogy ez a pár is sírva fakad, amikor rémült, bántalmazott kutyájuk végre megtanul szeretni.

Amikor hazavitték a kutyát ideiglenes otthonába, annyira félt az emberektől, hogy inkább nekiugrott az ajtónak, remélve, hogy így meg tud szökni ideiglenes gazdáitól, akik igazából csak segíteni szerettek volna neki.

bántalmazottkutya

Szegény kutya nem alaptalanul retteg az emberektől. Nyilvánvalóan bántalmazták korábban, az arca megégett és fájdalmai voltak. Azonban a pár látta a benne rejlő szeretetet és úgy döntött, hogy magához veszi őt addig, amíg lelkileg sikerül őt helyrehozni, és később egy szerető családba elhelyezni.

A kutyust Mollynak nevezték el és rengeteg szeretettel halmozták el. Ám ennek ellenére a folyamatos rettegés nem múlt el, még enni sem volt képes. A pár türelmes volt vele és alig várták, hogy kibújjon az igazi személyisége. Először azt hitték, hogy ez sosem fog megtörténni, azonban egy nap csoda történik.

Egy szép napon Molly úgy döntött, hogy ad egy esélyt és a nő karjaiba bújva kereste a vigaszt. A párt annyira meghatotta ez a pillanat, hogy sírva fakadta, Molly eközben pedig a hátára feküdt és várta, hogy hasvakarással kényeztessék tovább.

bántalmazottkutya

A pár ezekután már tudta, hogy készen áll arra, hogy örök családhoz kerüljön. Bármennyire is megszerették, tudták, hogy a legjobb élete lesz, ők pedig készen állhatnak egy másik bajba jutott kutya megmentésére. Szerencsére hamar sikerült neki találni egy szuper otthont, ahol imádni fogják.

bántalmazottkutya

Bár Molly kicsit ideges volt, a férfi egyből megszerette őt. Most boldogok együtt, rengeteget kalandoznak és élvezik egymás társaságát. A bántalmazott kutyusból egy kedves, barátságos kutya lett, mindezt azért, mert volt valaki, aki képes volt neki segíteni ő pedig képes volt újra megbízni az emberekben.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló