Az elveszett macska azonnal a gazdája karjaiba ugrik, miután 536 nap múlva rátalál

hazaérkezés

Amikor Mindy és férje örökbe fogadta Cat-et, a macskát a menhelyről, nagyon félénk és rémült volt. Amíg az összes többi cica játszott, addig ő magába fordulva gubbasztott a sarokban. De Mindy tudta, hogy egy család segíthet javítani az önbizalmán.

Sok munkába telt, de végül Cat önbizalma javulni kezdett, gyorsan beleszeretett új életébe. Sőt, amikor a gazdinak kisbabája született, őt is nagyon megszerette. Cat már az udvarra is kimert menni és felfedezni. Ám egy nap Mindy be akarta hívni, de ő nem volt sehol.

hazaérkezés

Mindy teljesen bepánikolt és azonnal keresni kezdték a macskát, Az egész környéket kiplakátolták, élelmet helyeztek ki és mindennap az ő nevét kiabálva kutatták végig az utcákat. Végül azonban kezdték elveszíteni a reményt.

“A hetekből hónapok aztán már egy év is eltelt. Mindennap egyre nagyobb repedés lett a szívemben.” – mondta Mindy. Végül 536 nap után Mindy olyan hívást kapott, amire egyáltalán nem számított. Valaki megtalálta Cat-et.

hazaérkezés

A menhely telefonált neki, Mindy pedig könnyeivel küszködve sietett hozzájuk. Ott elmondták neki, hogy egy évig egy férfi etette, majd miután elütötte egy autó állatorvoshoz vitte, ahol ellenőrizték a mikrochipjét és így megtudták ki is az igazi gazdija.

hazaérkezés

Mindy megkapta a férfi címét, majd odarohant. Amikor megérkezett a férfi házához Cat a tornácon ült és evett. Amint meglátták egymást, mintha egy perc sem telt volna el. Amint meglátta a családját, Cat tudta, hogy végre hazamegy, és nem is lehetett volna boldogabb emiatt. Miután hazaértek, Cat szinte azonnal elhelyezkedett, üdvözölte szőrös testvéreit, és visszakapta régi helyét, mintha el sem ment volna. Ő és a gazdái a lehető legtöbb időt töltik ölelkezéssel és újbóli ismerkedéssel, és az egész család nagyon hálás, hogy Cat végre visszakerült oda, ahová tartozik.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló