Charlie, a kutya humorosan gúnyolja ki a gazdái beszélgetését – videó

humorosbeszélgetés

A kutyákról köztudott, hogy kiváló beszélgetőtársak. Mindig figyelnek ránk és úgy tűnik, mintha értenék és érdeklik amit mondunk nekik, még akkor is, ha érdektelen dolgokat mesélünk nekik.

Ritkán pedig még elmondják nekünk a véleményüket, vagy “válaszolnak” kérdéseinkre. Ezt természetesen azok a kutyatulajdonosok érthetik meg, akik úgy beszélnek a kutyusukhoz, akárcsak az emberekhez.

Sajnos odáig még nem jutott el az emberiség, hogy megfejtsük a kutyák ugatását, emiatt pedig fogalmunk sincs arról, hogy mit gondolhatnak a beszélgetésről, hogy együtt éreznek- e velünk, vagy talán teljesen elutasítóak. Azonban tudjuk, hogy kutyusaink kedvesek és szeretetteljesek, így biztosak vagyunk benne, hogy egyetlen rossz gondolataik sincsenek felénk.

humorosbeszélgetés
Egy család pedig egy meglehetősen humoros beszélgetést vett videóra, amely köztük és Charlie kutyájuk között zajlott. A videón hallható a fehér kutya, amint mintha azt mondaná folyamatosan, hogy “bla, bla, bla”, miután a család legkisebb tagja megkérdezte tőle, hogy :”Te tudod mondani, hogy bla, bla?”

Mivel Charlie még akkor is vidáman folytatja ezt a párbeszédet, amikor a fiatal lány beszédre nyitja a száját, teljesen egyértelmű, hogy Charlie nagyon ismeri a családját.

Bár abban nem teljesen vagyunk biztosak, hogy Charlie “bla, bla, bla” – ja pontosan mit is jelenthet, de az biztos, hogy valami pozitív dolog lehet az. Nem tudunk mást elképzelni, minthogy a gazdái iránti szeretetét fejezi ki, amikor próbál bekapcsolódni a beszélgetésbe.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló