Egy kutya vicces reakciója, aki már nem bírja elviselni az újszülött sírását (videó)

babasírás

Nem mindig könnyű, ha új családtag érkezik olyan családba, ahol már van egy vagy több állat. Gondoskodni kell arról, hogy az állatok elfogadják a baba jelenlétét, és ne érezzék magukat elhanyagolva.

Amanda Matuszewski és férjének több kutyusai is vannak, de számukra nem okozott gondot a kistestvér érkezése. Ám amikor az újszülött sírni kezdett, a dolgok bonyolulttá váltak.

babasírás

Amanda megosztott egy videót, ahol látjuk a lányát az ágyon fekve, aki vigasztalhatatlanul sír. Mellette fekszik a család egyik kutyája. Amikor meghallja a baba sírását, első reakciója az, hogy az arcát a hasára teszi, hogy megpróbálja megnyugtatni.

De ennek a kedves gesztusnak nincs hatása, a gyerek sírása pedig valószínűleg elviselhetetlen a kutya számára. Mozgolódni kezd, majd elfordítja a tekintetét. Később már nem bírja tovább, a a kutya felkel, és fejét a takaró alá temeti, hiszen mindenáron csökkenteni akarja az őt zavaró zajt.

babasírás

Amanda később mindenkit megnyugtatott, hogy kutyája imádja a kisbabát, csak a hangzavart nem képes elviselni.

@amandamatuszewski He loves the baby but hates the crying.. LMAO #babyanddogs #momsoftiktok #dogsoftiktok #bernedoodle #newborns ♬ original sound


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló