Haldokló kutyát fogadott örökbe, hogy a legszebb utolsó napokkal ajándékozza meg őt

Haldokló kutyát fogadott örökbe

Chester sajnos gyógyíthatatlan daganatos betegségben szenved: a fején található egy tumor és a teste többi részében is áttétek jelentek meg. A menhely tudta, hogy nincs sok ideje hátra ezért egy olyan gazdit akartak neki keresni aki az utolsó napjait a lehető legszebbé varázsolja. Nicole személyében megtalálták a lehető legjobb gazdit, aki nagy odaadással és figyelemmel töltötte meg Chester életét.

Haldokló kutyát fogadott örökbe
Chester előtte és utána

A lány egy percet sem tétovázott és magához fogadta a beteg négylábút. Azt szerette volna, hogy Chester utolsó napjai a legnagyobb boldogságban teljenek – így hát írt neki egy bakancslistát.

Haldokló kutyát fogadott örökbe
Ő Nicole kislánya és Chester, ahogy közösen játszanak.

A szuper kalandokat Chester Bakancslistája nevezetű Facebook oldalon dokumentálták és a képek alapján úgy tűnik, hogy a kuytus olyan bánásmódban részesült, amilyet megérdemelt.

Haldokló kutyát fogadott örökbe

Haldokló kutyát fogadott örökbe
Chester minden jóval ellátták.

Nicole rengeteg közös és izgalmas kalandot talált ki: ellátogattak egy vízeséshez, fürödtek hármasban egy tóban és mindenféle finomságokat esznek. Sőt, Chester rengeteg játékot, finomságot és még egy pihe-puha ágyat is kapott.

Haldokló kutyát fogadott örökbe

Nicole célja nem csak az volt, hogy boldoggá tegye Chestert, hanem hogy felnyissa az emberek szenét. Arra akarja ösztönözni az embereket, hogy beteg és idős kutyákat is fogadjanak örökbe, hiszen nekik is ugyan annyi szeretet jár, mint a fiatal és egészséges társaiknak.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló