A 18 éves menhelyi kutya meglát egy nőt és azonnal beleszeret. Ami ezután történik, az szívmelengető!

Ez a vezető tacskó minden bizonnyal jobb napokat is látott, de sajnos elvesztette látását. A menedékházban pihent a 18 éves vak kutya és csak szeretetet akart érezni. Muneca annyira elveszett volt az életben: se családja, se otthona és még a látása is elveszett, szeretett volna kapcsolatba lépni valakivel.

Muneca1

Ezért, amikor találkozott a legelső emberrel a menedékházban, nem akarta elengedni. Elaine Seamans hosszú ideje önkéntes látogatást tett Munecá-hoz, és a 18 éves vak kutya úgy bújt hozzá mikor felemelte, hogy már a könny is kicsordult Elainek.

Muneca2

John Hwang fotós csinált egy képet róla és megosztotta a Facebook-on, a fotót látta a Frosted Faces Foundation nevű mentőcsoport.

Muneca3

Muneca-t elvitték állatorvoshoz egy nagy átvizsgálásra, majd egy nevelőintézetbe helyezték. Hirtelen olyan boldog kutya lett, hogy azt sem tudta, hogy hol van, végre nincs egyedül.

Muneca4

Muneca végül megtalálta a tökéletes anyát Amy Gannben.

Muneca5

Muneca most boldogan töltheti napjait a legfantasztikusabb anyával. A magas rangú kutya annyira örömet okozott Amy életének, most már mindketten nagyon boldogok.

Muneca6

Az örökbefogadási történetek mindig édesek, de ez sokkal különlegesebb, amikor a vakvezető kutya örök otthonra lel.

Muneca7

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk