A nő egy idős kutyát fogad örökbe és rájön, hogy ez az állat gyermekkorában az övé volt

A tíz éves Nicole Renar élete legszuperebb ajándékát kapta nagymamájától – mindig is egy édes kiskutyára vágyott és most teljesült az álma. A kislány és a kutyus gyorsan közel kerültek egymáshoz és a legjobb barátokká váltak. Nicole egyke volt és nagyon örült, hogy az életét megoszthatja egy kutyával.

“Nagyon szerettem őt, ő volt a mindenem. Ha nem szóltam rá, állandóan az arcomat nyalogatta.” – mesélte a nő. Nicole és Chloe hamar közel került egymáshoz és ebben az időben az édesapja otthon kezdett dolgozni. Az egykori családi házból lassan egy iroda lett, ahol csendre és nyugalomra volt szüksége az édesapának.

A nő egy idős kutyát fogad örökbe

A nő egy idős kutyát fogad örökbe

Ekkor történt az, hogy a már 14 éves Nicole visszavitte szeretett kutyáját a menhelyre. A lány azt szerette volna, hogy egy olyan családhoz kerüljön kedvence, ahol legalább annyira szeretni fogják, ahogy ő tette.

A lány ezt mesélte az esetről:

“Rettenetesen éreztem magam, szinte már beteg voltam. Azt hittem, hogy soha többé nem fogom őt látni.”

A nő egy idős kutyát fogad örökbe

Nicole soha nem felejtette el Chloe-t. A lányból felnőtt lett, aki férjhez ment és családot alapítottak. A kutyák iránti szeretete azonban megmaradt és úgy érzete, hogy örökbe kell fogadnia egy négylábút.

A nő egy idős kutyát fogad örökbe

A Facebook-on látott egy bejegyzést, miszerint egy idős kutya gazdára vár: “Megnéztem a képet és elgondolkoztam. Olyan ismerős volt, majd mikor megnéztem a nevét kiderült, hogy őt is Chloe-nak hívják, mint a régi kutyámat. Ekkor azt hittem ez biztos csak véletlen.”

A nő végül magához vette az idős kutyát és aztán rájött, hogy valószínűleg az ő kis Chloe-ja.

A nő egy idős kutyát fogad örökbe

Nicole már 8 éve nem látta őt és biztosnak vélte, hogy ez a kutya az, akit 14 évesen a menhelyre vitt.

A nő édesanyja javasolta, hogy menjenek el állatorvoshoz és nézzék meg a benne található chipet. Miután megnézték az adatokat, már biztosra tudták: Chloe-t, a régi kutyáját fogadta örökbe.

“Úgy éreztem, hogy megnyertem a lottó főnyereményt. Azt hittem, hogy soha többé nem látom őt, de csoda történt. Ő is érzi, hogy hazajött és pontosan tudja, hogy innen már soha nem fog elmenni.” – mesélte Nicole.

A nő egy idős kutyát fogad örökbe

Ez a történet egyszerre megható és szomorú. Te mit gondolsz az esetről? Mi örülünk, hogy újra együtt vannak és reméljük, hogy soha többé nem került ez a gyönyörű kutya még egyszer menhelyre.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk