Az anyuka a gyermekét és a kutyákat teljesen mozdulatlanul találja a földön – az ok egészen meglepő

foldonfekves

Amikor egy anya túl sok csendet észlelt, megriadt. Három kutyával otthon és egy kisgyermekkel élni mindig kalandos, de a csend az sosem jelenthet jót. Emiatt normális, ha egy anyuka aggódni kezd, miután semmi zajongást nem hall.

Igazi áldás, ha egy kisgyermeknek van egy legjobb barátja, egy kutya. Sok szakember elmondta, hogy az állatokkal együtt nevelkedő gyermekek előnye, hogy emberségesebbé, érzékenyebbé és felelősségteljesebbé teszik őket. Aki pedig ezt legbelül tudja, az Anabell, aki imádja a kutyáit; Zayát, Nenémet és Tataiát. Bárhova mennek a három kutya szorosan követi őket mindenhova.

foldonfekves

Annabell és a kutyák gyakran órákig játszanak, és a szülei örömmel veszik tudomásul, hogy lányuk és a kutyák olyan boldogok. De egy nap valami váratlan történt.

“Túlságosan elcsendesedtek.” – mondta az anya.

Nem habozott kideríteni, hogy mi történhetett és később szóhoz sem jutott. Az általa megosztott képeken a pelenkás kislány látható a földön fekve a látszólag mozdulatlan kutyák mellett. Kislánya elálmosodott és úgy gondolta, hogy a saját ágya nem elég kényelmes mindhármójuk számára, ezért lefeküdt a földre és a legjobb barátai mellett aludt.

foldonfekves

Az anyukát azonban ez nagyon megrémisztette, hisz azt gondolta, hogy valami rossz történt velük, azért fekszenek mozdulatlanul. Szerencsére hamar rájött az igazságra.

“Sokat nevettem, amikor megláttam őket, Anabellt tetőtől talpig homok borította.” – mondta az anya.

“Még mindig nem tud beszélni, de normálisnak tartja, hogy ugyanazt csinálja, mint a kis kutyái. Megpróbáljuk elmagyarázni neki, hogy bizonyos dolgokat nem tud megtenni, de nem ért egyet, még akkor sem, ha ez azt jelenti, hogy többször meg kell fürdetnünk.”

foldonfekves

Mindenki, aki háziállat mellett nőtt fel, tudja, milyen szeretetet adnak a kutyák, és milyen fontossá válnak az életünkben. Olyan, mintha a legjobb és leghűségesebb gyerekkori barátaink lennének, akik olyan szép emlékeket adnak, amelyeket soha nem fogunk tudni elfelejteni.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló