A kutya szomorúan feküdt a sarokban. Semmi sem vigasztalta, amíg ez a két törpe belépett az életébe.

Az állatbarátok tudják, hogy ezek az édes fekete szemek mennyi érzelmet tudnak kifejezni. Ezek a négylábú állatok nemcsak az abszolút szeretetre és ragaszkodásra képesek, hanem mélyen gyökerező szomorúság is erőt vehet rajtuk. Biztosan te is tudod, hogy milyen érzés amikor elszakadsz a legjobb barátaidtól. Szóval Harlow-al is pontosan ez történt.

Amikor a kutya legjobb barátja (Sage) meghalt, Harlow szíve összetört. Alig evett, keveset aludt, egész nap szomorúan feküdt a sarokban, gyászolta kedves barátját. Ez az utolsó fotó, ahol még ketten voltak.

A kutya szomorúan feküdt a sarokban

Harlow hetekig nem tanusított érdeklődést más kutyák iránt, játszani sem volt kedve. Amikor a gazdi két új “testvérrel” érkezett haza, Harlow szeme egyből felcsillant.

A kutya szomorúan feküdt a sarokban

Hamarosan a három muskétás elválaszthatatlan társak lettek, az egész napot játszva töltik és nagyon sokat dédelgetik egymást. Ezen felül hihetetlenük fotogének.

A kutya szomorúan feküdt a sarokban

A különböző fajta és a méret nem számít. Harlow, Indian és Reese mintha öröktől fogva ismerték volna egymást. Most ők a legboldogabb mancsok a világon. Amikor az egyik elindul, a másik kettő azonnal csatlakozik hozzá. Elválaszthatatlanok!

A kutya szomorúan feküdt a sarokban

Valószínűleg senki sem gondolta, hogy Harlowot ismét ilyen boldognak fogják látni. Bizonyára nem felejtette el régi barátját, de belépett az életébe ez a másik két cimbora, aki sokat jelent neki.

Ki mondta, hogy az állatoknak nincsenek olyan mély érzelmei mint az embereknek? Milyen jó, hogy Harlownak sikerült új barátokat szerezniük és már ők is családtagnak számítanak. Sok ember csak szeretné, hogy legyen három igazi barátja, akire mindig számíthat.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk