A megmentett kutya mindig a gazdája orrát szimatolja: Kórházba kerül és kiderül az igazság!

Lauren Gauthier egész életében elhanyagolt és bántalmazott kutyák megmentésére szentelte, de azt nem gondolta, hogy ez fogja megmenteni az életét. A lány a Mission Beagle & Hound Rescue állatmenhely vezetőjeként tevékenykedik és már több száz kutyus életét tette jobbá.

Egyik nap egy különleges kutyára talált az utcákon: Ő volt Victoria, a félszemű kutya. Laruren azonnal tudta, hogy segítenie kell rajta, de ez a cselekedete nem várt dologhoz vezetett…

A megmentett kutya mindig a gazdája orrát szimatolja1

A találkozásuk pillanatától Lauren és a kutyus között nagyon szoros kötelék alakult ki.

“Victoria érzékeli, ha ideges vagy stresszes vagyok.” – mesélte a lány.

Azonban a kutya hamarosan furcsán kezdett viselkedni. Lauren orrán volt egy furcsa, vörös pattanás és amikor Victoria vele volt, mindig azt szaglászta. Sőt, a kutyus még akkor is a pattanás helyét figyelte, amikor az eltűnt egy kis időre.

Az életmentő kutya

Egy idő után Lauren úgy döntött, hogy elmegy az orvoshoz és megnézeti a pattanását. Amikor meghallotta az esetleges diagnózist, szó szerint leesett az álla. A vizsgálat kimutatta, hogy az egyik leggyakoribb bőrrák típussal van dolguk, amely évente 4 millió embert érint.

Az orvos a Mohs-műtétet javasolta a lánynak, ami azt jelenti, hogy rétegről rétegre távolítják el a rákos sejteket a bőrből.

A megmentett kutya mindig a gazdája orrát szimatolja2

“Egyszerűen elképesztő, hogy a kutyám kiszimatolta a bőrrákot.” – mondta Lauren.

“Maga a műtét örökre megváltoztatta az arcomat, de ki tudja mi lett volna a végeredmény, ha figyelmen kívül hagytam volt azt az apró dudort. Már olvastam róla, hogy a kutyák kiszagolják a rákot, de nem hittem volna hogy egyszer én is megtapasztalom ezt.”

Lauren úgy véli, hogy Victoria így hálálta meg, amiért megmentette.

A megmentett kutya mindig a gazdája orrát szimatolja3


Ami a kutyát illeti? Ő már nagyon boldog életet él és tudja, hogy mindig számíthat a gazdájára. Akik azt gondolják, hogy a kutyáknak nincsenek érzéseik és csak ösztönből cselekednek, annak most jó bizonyíték ez a kis történet.

A megmentett kutya mindig a gazdája orrát szimatolja4

A kutyák ismerik a gazdi érzéseit. Nem hiába fekszenek a lábadra, ha szomorú vagy. Azt állítani, hogy a kutyáknak nincs intuíciójuk az emberi érzelmek tekintetében, nevetséges.

A kutyák sokkal jobban tudatában vannak annak, ami körülöttük zajlik. Oszd meg ezt a történetet, ha Te is egyetértesz.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk