Örökbe fogadta a család a haldokló kiskutyát

Örökbe fogadta a család a haldokló kiskutyát, aki végül a legszebb meglepetést adta nekik

Sajnos a legtöbb menhelyen borzalmas körülmények között tartják az állatokat, de a törökországi menhelyek a legelkeserítőbbek. A kutyákat zsúfoltan tartják és hemzsegnek a betegségek az állatok között. Ezen a helyen önkénteskedett egy amerikai anyuka is, akit Marynek hívnak. Mary és családja mindent megtettek a kutyákért, de a menhelyen egyszerre 4000 ebet tartottak sokkoló körülmények között.


Mary kislánya megtalálta a leginkább segítségre szoruló állatot: egy kiskutyát, akit a szopornyica nevezetű lázas betegség kínzott. A hölgy és lányai úgy döntöttek hazaviszik a kiskutyát, hogy tisztességes körülmények között lépjen a túlvilágra. Azonban ami ezután történt, arra egyikük sem számított. Miután hazavitték a kiskutyát, ő nem a halált választotta, hanem az életben maradást.

Valószínűleg a barátságos környezetben az eb új erőre kapott és legyőzte a betegségét. A család ennek annyira megörült, hogy elnevezték a kicsit Faith-nek (magyarul hitet jelent). Ez a történet is jól bizonyítja, hogy mennyit számít a szeretet és a barátságos környezet. Ha nem vitték volna haza a kutyát, minden bizonnyal már halott lenne.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk