A halál markából mentette meg az árva mosómedvét

A halál markából mentette meg az árva mosómedvét, most pedig a legjobb barátok

A kis árva mosómedvére évekkel ezelőtt talált rá jelenlegi gazdája az erdő szélén. Családja minden bizonnyal magára hagyta és egyedül nem tudott még boldogulni a fiatal állat. Amikor a férfi rátalált, a mosómedve a halál szélén állt: tele volt a teste parazitákkal, súlyos sérülésekkel, alultáplált és kiszáradt volt. De a mosómedve kapott még egy esélyt az élettől, amit ez a férfi adott meg neki.


Ezúton is köszönjük neki, hogy befogadta az állatot és minden tőle telhetőt megtett érte! A kis állat először nehezen viselte el az emberi társaságot, nem ehhez volt szokva, de pár hét alatt megszokta őket. A megszokásból szeretet, a szeretetből pedig örökre szóló barátság lett. Ebben a rövid összeállításban megnézhetitek a már felnőtt mosómedve mindennapi életét.

Panaszra nem lehet oka, a családja mindent megad neki: szabadon járkálhat a lakásban, még bent is aludhat a gazdival. De még tévét nézni is közösen szoktak és persze a közös nasizás sem maradhat el. Ezeken felül az udvaron egy saját kis birodalma van, amit nagyon szeret.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk