A rendőrök zajokat hallottak az elhagyatott épületből1

A rendőrök zajokat hallottak az elhagyatott épületből. Szívszorító, amit bent találtak!

A furcsa hangok hallatán a rendőrök elhatározták, hogy utána járnak a dolgoknak. Az épületben két csontig soványodott kutyust találtak. Megmentőik Emmy és Oscar-nak neveztékel őket, akik nagyon betegek voltak.

Azonban a gondos ápolásnak köszönhetően a két kutya állapota napról napra javulni kezdett.

A rendőrök zajokat hallottak az elhagyatott épületből1

Emma egyre jobban kikerekedett, és nagyon szoros kapcsolatot alakított ki az egyik gondozójával, Anthonyval, aki állategészségügyi dolgozó. A férfi végig a kutyus mellett volt amikor még nem tudott járni.

A rendőrök zajokat hallottak az elhagyatott épületből2

Emma végül annyira megerősödött, hogy örökbe fogadhatják és a gazdi kiléte nem volt kérdés: Anthony magához veszi a kutyát.

A rendőrök zajokat hallottak az elhagyatott épületből3

A kan kutya, Oscar sajnos májelégtelenséggel küzdött, így őt még nem lehetett örökbe fogadni. Az ő kezelése tovább tartott, mint a társáé, csak nagyon lehetett őt táplálni, nehogy a belső szervei túlterhelődjenek.

A rendőrök zajokat hallottak az elhagyatott épületből4

A rendőrök zajokat hallottak az elhagyatott épületből5

Oscar felépülése három hónapot vett igénybe, de otthona még nem volt. Ekkor azonban megjelent egy család, ahol már volt egy kutya, így a frissen felépült eb nem is kívánhatott volna jobb helyet.

A rendőrök zajokat hallottak az elhagyatott épületből6


A rendőrök zajokat hallottak az elhagyatott épületből7

A rendőrök zajokat hallottak az elhagyatott épületből8

Igaz, hogy Emmy és Oscar két különböző családhoz került, de legalább olyan életük van, amit megérdemelnek. Mind a két ebet imádják és megadatott nekik az, ami eddig nem: SZERETET.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk