Az depressziós pitbull meg sem mozdul

Az depressziós pitbull meg sem mozdul, de egy kisfiú mindent megváltoztatott

Nala élete eddig nem a legfényesebben alakult: A gazdája kidobta őt az utcája és már sok ideje kóbor kutyaként élte az életét. Szerencsére néhány önkéntes állatvédő felfigyelt az utcán kóborló kutyusra és bevitték őt a Christchurch Bull Breed Rescue menhelyre. A dolgozók megállapították, hogy Nala depressziós: hiába kapott friss élelmet, vizet és meleg alvóhelyet – nem érezte magát jobban.


Csak feküdt a takarón, még felfelé sem nézett, annak ellenére hogy az ott dolgozók próbáltak hozzá beszélni. Az egyik önkéntes, Abbie két napig próbálta őt vigasztalni, de semmi sem történt. Nala szinte folyamatosan félt és nyomott hangulatú volt. A második nap végén támadt egy remek ötlete Abbie-nek: behozza a 7 éves kisfiát, hátha ő tud hatni a depressziós kutyusra.

Talán csak a felnőttekkel szemben ilyen zárkózott Nala. Az eredmény várakozáson felülire sikerült. Abbie nem tudott szóhoz jutni, mikor meglátta mit csinál a kutya. Egyértelmű volt, hogy Zack és a kutya nagyon jól kijönnek egymásra és a kisfiú azonnal a bizalmába tudott férkőzni. Az alábbi videóban látható, hogy Nala milyen aranyosan viselkedik a kisfiúval.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk