Az idős kutyát magára hagyta a régi családja

Az idős kutyát magára hagyta a régi családja. Amikor az állatmentők kiérkeznek, szörnyű dolgot fedeznek fel!

Az egyik amerikai kutyamentő egyesület hívást kapott, hogy egy idős kutyát hátrahagytak a gazdái. Azonnal akcióba is léptek. Mikor megérkeztek, a szomszédok elmondták nekik, hogy a kutya gazdái már nagyjából egy éve elköltöztek és magára hagyták az öreg kutyát. Szegény azóta is ott várt a háznál, hátha visszajönnek érte, de soha nem jöttek. Kutyabarát és lelkiismeretes embereknek köszönhetően azonban Stewie sorsa szerencsére sokkal jobbra fordult!


Lisa Arturo és JoAnn Wiltz mentek ki megmenteni a kutyát, aki annyira félt, hogy elfutott előlük. Az elhagyott háznál várták, hogy visszajöjjön, így tudták elkapni. Stewie nem értette, hogy az emberek csak segíteni akarnak neki, de hamarosan olyan szeretetet és törődést tapasztalt, amit talán soha korábban.

Mikor elvitték az egyesület telephelyére, első lépésként megfürdették. Akkor vettek észre több tumort a kutya testén. Megröntgenezték és felfedezték, hogy Stewie gyomra tele van kövekkel, amiket az éhezése során evett meg, várva szívtelen gazdáira. A kutya daganatairól kiderült, hogy mind jóindulatúak, így hamarosan el is távolították őket. Stewie nevelőszülőkhöz került és megnyugodhatott. Állandó otthonra és szerető gazdira van szüksége, hogy megtudja végre, milyen az igazi szeretet.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk