Megtalálták Mogyit

Megtalálták Mogyit, a Flórián térről elrabolt kutyát

Mogyit egy idős nő lopta el a Flórián térről majdnem egy hónappal ezelőtt. Mogyorót, egy idős nő kutyusát december közepén vitték el egy üzletközpont elől. A gazdi rövid időre beugrott a bevásárlóközpontba, ám mire kiért, a kutyája eltűnt.

Pár nappal ezelőtt megjelent a Facebook-on egy poszt, melyben jelezték, hogy megvan Mogyi. Kiderült, hogy egy idős, zavart tudatú nő rabolta el.

A kutya egy kerepesi ház udvarán volt, egy pulóverben, ami teljesen át volt ázva, Mogyi pedig reszketett.

Megtalálták Mogyit

Kiderült, hogy a tolvaj Negro néven szólította a kutyát, akivel megjelent egy állatorvosnál.

A gazdi egy állatmentő segítségével találta meg kedvencét. Miután kimentek a tolvaj házához, a nő nem volt otthon, ezért rendőrt hívtak, akinek a jelenlétében átemelték a kutyát a kerítésen. A chipje alapján azonosították őt és visszakerült a gazdájához.

Előzmény

Egy idős nő kiírta Facebook-ra, hogy a kutyája eltűnt az úbudai Flórián üzletközpont elől. Csak egy kis időre ment be, de mire visszaért, már nem találta ott a kutyát.

Megtalálták Mogyit

Azt írta, hogy a kutyus december 14.-én tűnt el, a gazdi még beszélt is pár szót két ismeretlen nővel, amikor látta hogy simogatják a kutyáját. Ezután ment be a boltba és valószínűleg a két nő felvette Mogyit, majd ölben elvitték őt. Az 1-es villamos megállójában még látták őket.

Mogyoró egy fekete, kis termetű, ivartalanított jagd terrier kutya, akit a csonkolt farkáról és hályogos szeméről könnyű felismerni. A betegsége miatt pont pár nappal az elrablását követően műtötték volna. Nagyon jámbor, nem ugat, nem harap és nem ellenkezik.

Megtalálták Mogyit

A hirdetés gyorsan elterjedt a Facebook-on, így a kutyus viszonylag hamar meg is lett. Reméljük, hogy ezután még jobban fog rá ügyelni a gazdi és még egyszer nem fordul elő ilyen borzalmas dolog.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk