Egy éve fogadták örökbe, azóta minden nap öleléssel köszönti gazdiját a menhelyi kutyus

A menhelyi kutyák a világ leghálásabb élőlényei. Erre pedig tudunk egy ékes példát mutatni,Kylo Ren példáját. A kutyus ezt házaspár fogadta örökbe még egy évvel ezelőtt és Kylo azóta minden nap hatalmas ölelésekkel köszöni ezt meg a gazdinak.

Meghan miután kikel reggel az ágyból egyből ölelés várja: Kylo Ren már-már toporzékol előtte, hogy megszeretgethesse őt. “Amint leülök, már egyből az ölembe mászik egy ölelésre.” – mesélte a nő.

minden nap ölelgeti gazdáját a kutya

“Ha pedig nem ülök le az ölelésidőre, akkor Kyle a világ legszomorúbb arckifejezésével néz rám és addig jön utánam, amíg meg nem sajnálom” – tette hozzá Meghan.

minden nap ölelgeti gazdáját a kutya

Kylo 10 hónapos volt, amikor bekerült a Memphisben található menhelyre. Először ideiglenes befogadó családhoz került, ahol rengeteg időt eltöltött, de végleges családra még nem talált.

Jelenlegi gazdája a Facebook-on talált rá a kutyusra és azonnal jelentkezett érte.

minden nap ölelgeti gazdáját a kutya

minden nap ölelgeti gazdáját a kutya

Már első közösen töltött nap után kiderült a Meghan számára, hogy nagyon egymásra találtak.

“Miután Kylo ottmaradt nálunk, azonnal az ölembe mászott, a fejét hozzám nyomta és horkolni kezdett. Ettől a pillanattól fogva tudtuk, hogy velünk fog maradni.” – tette hozzá a hölgy.

minden nap ölelgeti gazdáját a kutya

Meghan szerint több rokona is ellenezte az örökbe fogadást, mert előítélettel tekintettek Kylo-ra. Csak egy kis időre volt szükségük, hogy megváltozzon a véleményük:

“Kicsit erőszakosan csábítja el a vendégeket: pofátlan módon bemászik az ölükbe és elalszik.” – mondja Meghan.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk