A család egy kóbor kutyát fogad örökbe – de mikor a kutya elkapja a kislányt, az anya csak üvölt

Katarina Svilicic nem olyan régen fogadott örökbe egy dobermann kutyát, aki már hetek óta az utcán kóborolt. Egy gyermek is volt a családban, így eleinte az anyuka félt, hogy miként fognak közeledni egymáshoz, de nagy meglepetésére a kutya már az első pillanattól kezdve imádta a 17 hónapos kislányt. Annyira összebarátkoztak, hogy az édesanya már nyugodtan kiengedte őket a kertbe játszani.

A család egy kóbor kutyát fogad örökbe

Khan csak néhány napja volt a családnál, de úgy tűnt, hogy végre megtalálta a boldogságot. De az egyik nap egy váratlan dolgot tett a kutya. Khan és a kislány éppen a kertben játszottak, amikor az egyik pillanatban megharapta a kicsit és odább hajította őt.

A család egy kóbor kutyát fogad örökbe

Catherine, az anyuka azonnal kirohant hozzájuk, hogy kislányát megmentse a kutyától, de csak ekkor fedezte fel a szörnyű igazságot. Amikor kiért a kertbe, csak ekkor vette észre, hogy miért is harapta meg Khan a kislányt. A kislánynak nem esett bántódása, de amit a földön talált, attól teljesen kiborult.

Egy mérges kígyó hevert a földön, közvetlenül ott ahol a kislány és a kutya az elején játszott.

Khan csak a lány életét akarta azzal megmenteni, hogy odébb teszi őt, így a kígyó nem tudta megmarni.

A család egy kóbor kutyát fogad örökbe

De sajnos a kutyus már nem úszta meg ennyire: a kígyót elkapta a kutya lábát és belé mart, amit szerencsére az anyuka időben észrevett és azonnal állatorvoshoz rohant vele, ahol megkapta az ellenszérumot.

A család egy kóbor kutyát fogad örökbe

A család csak a kutyának köszönheti, hogy nem a kislányukat marta meg a kígyó. Elég hihetetlenül hangzik, ha belegondolunk, hogy Khan ekkor még csak négy napja volt náluk és máris ekkora áldozatot hozott értük. Az eset még 2007-ben történt, de még a mai napig hősként gondolnak rá az emberek, amivel mi is teljesen egyetértünk.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk