Az árva elefántok alig tudnak elaludni

Az árva elefántok alig tudnak elaludni, de minden megváltozik amikor a nő énekelni kezd

Azzal mindenki tisztában van, hogy az állatoknak ugyan úgy szükségük van a szeretetre, mint nekünk embereknek. De ennek ellenére nagyon sok állat nem kapja meg azt a mennyiségű szeretetet, ami járna nekik. Ennek az egyik oka az lehet, hogy ők nem tudják úgy kifejezni magukat, mint mi. Ennek ellenére rengeteg ember szereti őket és még többen megértik a vágyaikat. Egy ilyen hölgyet láthatunk a lenti videóban is.


Mary és Aya Mye, a két elefántlány nem olyan rég került a Winga Baw Elephant Camp-ba, Myanmar-ba.  A két testvér sajnos elvesztette a szüleit, így árván maradtak és csak egymásra számíthattak. Amikor bekerültek a gondozóba, olyan kicsik voltak, hogy az ott dolgozók éjjel-nappal felügyelték őket és foglalkoztak velük.

Egy Lek nevű hölyg is az intézményben dolgozik és már odakerülésük óta szoros kapcsolatot ápol a két elefánttal. Minden egyes nap foglalkozik velük, eteti őket és játszik velük. Az egyik nap egy videó is készült a kapcsolatukról, ami nagyon megható lett. A videóban Lek éppen egy altató dalt énekel az elefántoknak, ami nagyon jó hatással van rájuk. Azonnal megnyugszanak tőle, pár perc múlva pedig álomba is szenderülnek.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk