Az orvosok azt hitték, hogy a kutya belehal az égési sérüléseibe. De ERRE senki sem számított!

Smokey egy hajléktalan táborban élt West Palm Beach-en, Florida-ban, ahol egy hatalmas tűz tört ki és szegényke pont ki volt kötve egy fához, elég közel a tűzhöz, hogy őt is elkapja. A pontos körülményeket nem tisztázták, de Smokey szörnyen nézett ki. Súlyos égési sérüléseket szenvedett a testén.

Smokey egy hajléktalan táborban élt West Palm Beach-en, Floridá-ban, ahol egy hatalmas tűz tört ki és szegényke pont ki volt kötve egy fához, elég közel a tűzhöz, hogy őt is

A megmentők gyorsan cselekedtek, kivágták a láncot, majd a Peggy Adams Állatmentőkhöz rohantak vele, ahol megvizsgálták. Megállapították, hogy kiterjedt orvosi kezelésre és rehabilitációra lesz szükség.

Rögtön nyilvánvaló volt, hogy ez a kutya nagyon erős és kitartó. Nem nagyon bízott az emberekben.

Smokey-t ezután a Jupiter Pet Emergency & Specialty Center-be vitték át, ahol speciális higiénia – többszörös vérátömlesztés, napi gyógyszeres fürdők, kötésváltozások és ülések egy hiperbolikus kamrában részesült, ami csökkentette a duzzanatot és a fájdalmat.

Smokey-t ezután a Jupiter Pet Emergency

Néhány héten belül Smokey drasztikusan javult. Dr. Latimer és a hihetetlen orvosi személyzet a JPESC-ben dolgozott éjjel-nappal, hogy megbizonyosodjon arról, hogy Smokey túléli. Szeretetteljes környezetet biztosítottak neki, hogy kijusson ebből a kritikus helyzetből és, hogy bízzon az emberekben.

Néhány héten belül Smokey drasztikusan javult. Dr. Latimer és a hihetetlen orvosi személyzet a

Még mindig hosszú az út a javulásig, de minden erejét beleteszi Smokey, hogy sikerüljön.

Nézd meg Smokey és Dr. Latimer egy pillanatra. Hát nem értékes?

Nézd meg Smokey és Dr. Latimer egy pillanatra. Hát nem értékes

Hosszú ideje van itt Smokey, most már eléggé egészséges ahhoz, hogy otthonba menjen.

Smokey visszatért az állatorvosi rendelőbe, és amikor meglátja a személyzetet, nem bírja eléggé meghálálni. Olyan boldog, hogy újra láthatja azokat az embereket, akik megmentették.

Smokey visszatért az állatorvosi rendelőbe, és amikor meglátja a személyzetet, nem bírja eléggé meghálálni.

Az újra találkozás olyan értékes pár ember számára, szívmelengető ahogyan az egész teste mosolyog és örül, hogy ismét találkozhatott a megmentőjével.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk