Az orvosok azt mondták, hogy vigye ki a kutyát a kórteremből

Az orvosok azt mondták, hogy vigye ki a kutyát a kórteremből – szívszorító a kutya reakciója

A Denali címet viselő kisfilm a szeretet, hála és barátság egyik legnagyszerűbb bizonyítéka. A gazda, Ben Moon és a négylábú, Denali közti kapcsolat váratlan szerelem volt első látásra. Amikor ők ketten először találkoztak, tagadhatatlan volt a vonzalom közöttük. Amikor Ben és barátnője szakítottak egymással, a fiatalember elköltözött Portlandből, és amolyan nomád életmódra váltott. Természetesen Denali is vele tartott.

Ekkor vette kezdetét az utazás, mely a kutyus életútjává vált. Azonban a rózsaszín álomnak fájdalmas vége szakadt: Bennél harmadik stádiumos rákot diagnosztizáltak. A kutyus gazdája legkegyetlenebb perceiben is kitartott, végig mellette ült a kórházban, és eszébe nem jutott távozni a kórteremből.

Denali végig ott volt Ben mellett, a műtétek és kezelések alatt is őrködött felette. A kutya rendíthetetlen támasza és gyógyító ereje óriási szerepet játszott Ben felépülésében. De fordult a kocka: 2014-ben Denali is rákos beteg lett. Ben azonban megígérte magának, hogy sosem engedi meg, hogy kedvence ugyanazon a szenvedésen essen át, mint ő. Úgy döntött, elengedi. Előtte viszont egy utolsó kihívásra szólította fel: rögzíteni az alábbi videót, mely minden kutyatulajdonosnak (és nem csak!) igazi tanulság.

Mi a véleményed?

Egyedi kutyás bögre