Egy 18 éves vak tacskót hagytak a menhelyen

Egy 18 éves vak tacskót hagytak a menhelyen. Mindenkit meghatott, amit ez az idős kutya tett.

Bemutatjuk Muñeca, a 18 éves vak tacskó történetét, akivel a legszomorúbb dolog történt. Gazdái nem nem tudtak róla gondoskodni, így kénytelenek voltak őt beadni az egyik helyi menhelyre.

Ez a kicsi barna kutyus mindent elvesztett: eltűnt a családja, az otthona és a szeme világa.

A menhelyen nagyon félős volt, nem tudta hol van. Kétségbeesetten kereste a szeretetet a menhelyen, de sehol nem találta meg, egészen addig amíg Elanie fel nem bukkant. A nő önkéntesként dolgozik az intézményben és amikor meglátta Muñeca-t, azonnal odament hozzá.

Egy 18 éves vak tacskót hagytak a menhelyen

A kutyus már nagyon vágyott a szeretetre és az emberi ölelésre, így azonnal a nő karjaiba ugrott. Nem volt szüksége a szemeire, tudta hol találja a gondoskodást.

Egy 18 éves vak tacskót hagytak a menhelyen2

Elanie felvette az aranyos kislányt és magához ölelte. Ezen a napon a menhelyen egy fotós, John Hwang készített képeket az állatokról, így sikerült ezeket a gyönyörű pillanatokat is lencsevégre kapnia.

Elanie éreztette a kutyussal, hogy szeretve van és biztonságban van. A fotós feltöltötte az internetre a képeket, melyeket a Frosted Faces Foundation nevű mentőcsoport is látott, akik idős kutyákon segítenek. Muñecát elvitték egy alapos kivizsgálásra, ahol kiderült, hogy korához képest egészséges.

Egy 18 éves vak tacskót hagytak a menhelyen3

A szervezet és a menhely összefogott, hogy minél hamarabb találjanak egy gazdit ennek a kutyusnak, aki már nagyon várja az új családját.

Reméljük az utolsó néhány évét egy olyan gazdinál fogja tölteni, aki mindent megad neki és nagyon szeretni fogja őt

További történetek:

Kóbor macska vette magához az elárvult kiskutyát

Az ajtajában bukkant fel a menhelyi kutya, akit néhány nappal korábban szalonnával etetett

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk