Ezt a vak kutyát magára hagyták a parkban

Ezt a vak kutyát magára hagyták a parkban – annyira félt fogalma sem volt hol van

Egyik nap egy hölgy egy magára hagyott kutyát fedezett fel egy padon, a kaliforniai Santa Maria-ban lévő egyik parkban. Az eset nagyon megdöbbentette, ki és miért hagyhatta őt egyedül? Nem sokkal később a hölgy észrevette, hogy a pitbull, Poly, vak volt. Ettől csak még dühösebb lett. A nő azonnal hívta a helyi állatmentő szervezetet, akik azonnal a helyszínre küldtek egy mentőcsapatot. A kutyát a padhoz kötözték, szegény annyira meg volt rémülve. Senki sem értette a csapatból, hogyan tudták őt magára hagyni. A kutya annyira félt, hogy nem hajlandó leszállni a padról.


Polyt végül is állatorvoshoz vitték, aki a vizsgálat után megállapította, hogy nemrég ellett. Ezen kívül azt is megállapították, hogy egészségi állapota nagyon rossz volt és a szívével is baj volt. Poly megkapta a  megfelelő kezeléseket és után egy kicsit jobban lett, az állatmentő szervezet az örökbe adáson gondolkodott. Ezért feltettek egy fotót a Facebook-ra, ahol leírták a kutyus élettörténetét is. Jennifer Wales is olvasta ezt a bejegyzést és azonnal beleszeretett a kutyába. Ezek után azonnal tudta, hogy Polyt örökbe akarja fogadni!

Jennifer a Foreverhome Home Pet Rescue állatmentő egyesület alapítója, aki kóbor és a bántalmazott állatok megmentésével foglalkozik.. Poly emlékeztette Jennifert egy másik pitbullra, aki sok évvel azelőtt igen nagy hatással volt az életére. Annak ellenére, hogy az élete túl rövid volt, Poli utolsó hónapjait egy szerető családnál töltötte.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk