Két elhagyott anyakutya

Két elhagyott anyakutya, akik közösen nevelik a kölykeiket

Kóbor kutyának lenni nem épp a legjobb dolog. Ha emellett pedig még kölykei is vannak a kutyusnak, akkor még kiszolgáltatottabb. Szegénynek nincs ideje és lehetősége táplálékot szerezni, a szoptatás pedig rengeteg energiát elvesz az anyakutyától.

Ebben a helyzetben volt két Los Angeles utcáin élő szuka kutya, akik a nélkülözés közepén találtak egymásra és rájöttek, hogy közösen sokkal jobban boldogulnak az utcán.

Két elhagyott anyakutya

Egy járókelő vette észre a két csont sovány anyakutyát, akik közösen két alomnyi kiskutyát neveltek. Rögtön tudta, hogy muszáj nekik segítenie. Az állatbarát nő az összes kutyust hazavitte ezután pedig egy oregoni állatmenhelyhez fordult.

Két elhagyott anyakutya

Mivel a nő nem tudott ennyi kutyát egyedül felnevelni, kénytelen volt egy állat menhelyet is bevonni és oda kellett szállítani a két családot.

Két elhagyott anyakutya

Az állatvédők teljesen meghatódtak, mikor látták milyen szoros kapocs van a két kutya között, akik közösen ápolgatták és szoptatták kicsinyeiket.

Két elhagyott anyakutya

Az állatvédők készítettek néhány képet a hatalmas családról és a történetüket megosztották a közösségi médiában.

A történetük annyira megható volt, hogy emberek tucatjai jelentkeztek értük. Végül mindannyian szerető családra találtak.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk