A nőt épp rajtakapják mikor négy kutyájától meg akar szabadulni

A nőt épp rajtakapják mikor négy kutyájától meg akar szabadulni

Pénteken egy lakó a felvételen látható hölgyet vonta felelősségre amikor a nő négy kutyáját engedte szélnek. Megkérdezték tőle, milyen felelősségvállalás ez, amikor valaki megszabadul a kutyáitól. Még azt is elmondták neki, hogy bevihette volna a kutyákat a menhelyre, ami egy fillérjébe sem került volna.  A hölgyet azonban nem érdekelte az egész és vette lefelé a nyakörveket. Ha valaki ebben az amerikai városban szélnek ereszti a kutyáját, annak 500 dollár (kb. 150 ezer forint) büntetést kell fizetnie.


A város egyik lakója aki felvette az esetet, ezt mondta róla a ViralHog szerint: -“Éppen munkába indultam, amikor láttam, hogy megáll egy kocsi a zsákutcánál, kiszáll a nő, kiengedi a kutyáit és egyenként leveszi róluk a nyakörvet. Gyorsan felvettem a cipőmet, lemenetem és filmre vettem az egészet.” -“Elegem van azokból az emberekből, akik ezt teszik a városban. Azért vettem fel az egészet, hogy emlékeztessek mindenkit, hozza meg a helyes döntést.”

A felvételen szereplő hölgy végül is megkérdezte, hogyan jut el a legközelebbi állatmenhelybe, de aztán mégiscsak szélnek eresztette kutyáit. A város menhelyének munkatársai jelezték, hogy sikerült azonosítani a hölgyet és a négy kutya közül megtaláltak hármat is. Most nekik új gazdit keresnek.

Érthetetlen, hogyan tehetnek emberek ilyet! A hölgy még akkor is inkább a zsákutca végén szabadult meg kutyáitól, amikor figyelmeztették, hogy ingyen beviheti őket a menhelyre. Reméljük a hozzá hasonló emberek is megkapják méltó büntetésüket.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk