A szívtelen gazdi leadta a kutyáját, mert az állat folyton vele akart lenni

Ez a “gazdi” nemes egyszerűséggel megunta, hogy a kutyája nagyon szereti őt és mindig mellette akar lenni – ezért inkább megszabadult tőle. Texas egyik legnagyobb állatmenhelyén olyan dolog történt, amin még a tapasztalt gondozók is meglepődtek.

Rengeteg dolgot láttak már: a gazdi behozta kutyáját, mert nem volt elég pénze, hogy eltartsa, vagy egy kutya megharapott valakit és ezért került be. De olyan, hogy valaki azért adja be menhelyre a kutyáját, mert túlságosan szereti a gazdit… ilyet még ők se láttak.

Mikor Jubliee megérkezett gazdájával a menhelyre, a férfi közölte: Azért válik meg a kutyájától, mert az egyfolytában a nyomában van és mindig vele akar lenni.

A szívtelen gazdi leadta a kutyáját

A dolgozók figyelmeztették a férfit, ha a kutyát nem fogadják örökbe, akkor adott esetben el is altathatják – de a tulajt ez sem érdekelte.

A szívtelen gazdi leadta a kutyáját

Egy ott tartózkodó szemtanú szerint a “gazdi” már alig várta, hogy levehesse a kutyáról a pórázt és távozhasson.

Jubliee történetét megosztotta a menhely az interneten és vírusként kezdett terjedni – a kutya 24 órát töltött a menhelyen, de már 3 család is jelentkezett érte.

Egy Samantha nevezetű hölgy látogatott el a menhelyre, aki már a képeket látva beleszeretett a hánytatott sorsú kutyusba. Még aznap örökbe is fogadta őt.

A szívtelen gazdi leadta a kutyáját

De ez nem minden!

Jubliee-ért jelentkezett több család is és ők is ellátogattak a menhelyre. A dolgozók elmondták, hogy a kutyust már örökbe fogadták, de tudnak még választani. Szerencsére így is tettek és nem mentek haza üres kézzel.

A szívtelen gazdi leadta a kutyáját

Aznap még plusz két kutya talált szerető családra, hála Jubliee-nek.

A szívtelen gazdi leadta a kutyáját

Jubliee gyorsan beilleszkedett a családjába és végre olyan boldog életet élhet, amit megérdemelt!

Nagyon megható történet és örülünk, hogy Jubliee-n kívül még két másik kutya is gazára talált. 

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk