A szegény kutyát lelőtték és élve eltemették. De ami ezután történt, attól mindenki elsírja magát!

Az idős kutyát lelőtték és élve eltemették. De ami ezután történt, attól mindenki elsírja magát!

Ezzel a kutyával olyan szörnyű dolgok történtek, hogy még elhinni is nehéz őket. Star, a kutya története egyszerre felháborító, de végül megnyugtató. Egyik nap a járókelők keserves vonyítást hallot a föld alól. Észrevették, hogy egy kutya van élve eltemetve a hatalmas földkupac alatt, akinek még a szája is be volt kötve.

Nem is kellett több, azonnal hívták az állatmentőket akik elvitték az ebet az állatorvoshoz. Ekkor derült ki, hogy nem csak ennyi szörnyűség történt vele: a kutyusra számos lövést is leadtak, egyszerűen kész csoda hogy még életben van. Szerencsére Star teljesen felépült a sérüléseiből, testileg és lelkileg is.

Megtalálták a gazdáját is, aki ellen állatkínzás vádjával eljárást indítottak. A férfi elmondta, hogy jó oka volt arra, hogy így bánt a kutyával. Szerinte már túl öreg volt az élethez és nem akart többet vele fogalkozni.

A bíróságon 3 hónapos szabadságvesztésre és 11 300 dolláros (átszámítva 3 millió Ft.) pénzbüntetésre ítélték.  Nagyon felháborító, hogy valaki így bánik egy kutyával. Ők a legjobb barátaink és feltétel nélküli szeretetet kapunk tőlük. Ők nem csupán “dolgok”, hanem a családtagjaink, akiket nem lehet eldobni.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk