Kidobták idős kutyájukat

Kidobták idős kutyájukat, aki azelőtt megmentette az életüket

A tízéves labrador fiatal korában egy lakástűztől mentette meg gazdáik életét, akik most menhelyre küldték az idős ebet.

A kanadai Canine Haven állatmentő szervezet a Facebook-oldalán tette közzé Bennie történetét, új otthont keresve a tízéves labradornak, miután gazdái leadták az ebet egy telepen. A „jóképű öregúrként” jellemzett kutyának azért nem maradt helye családjánál, mert gazdáinak gyerekük született, akivel Bennie a beszámoló szerint nem jött ki jól.

A kutya története azért is hatotta meg az embereket, mert a leírás szerint fiatalabb korában Bennie egy háztűz alatt megmentette gazdái életét. Azt nem részletezték, hogy az eset pontosan mikor és hogyan történt.

Kidobták idős kutyájukat

A Canine Haven egy olyan helyet keres számára, ahol „nincsenek macskák,kisgyerekek és sok lépcső”. A leírás szerint Bennie „jól kijön az idősebb és a csöndesebb kutyákkal”. A kutya iránt a szervezet vezetőjének, Tarah Motuzasnak az elmondása szerint hatalmas volt az érdeklődés, és annyian akarták örökbe fogadni, hogy alig tudták átnézni a sok kérést. Még Svédországból is jelentkeztek érdeklődők.

Kidobták idős kutyájukat

Motuzas a Daily Mailnek elmondta: már folyamatban van Bennie örökbeadása.

Kidobták idős kutyájukat

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk