Pisztolygolyó elé ugrott

Pisztolygolyó elé ugrott, hogy megmentse gazdáit

Ha nincs Charlie a hős kutya, akkor a gazdi gyermekei valószínűleg az életüket vesztik, amikor a betörők ellátogattak a családhoz. Charlie ugyanis kérdés nélkül vetette magát a golyó elé.

A kutyus szerencsére már sokkal jobban van, egy életmentő műtét után már otthon lábadozik a Los Angeles-i lakásban. Charlie példátlan hőstettet hajtott végre a hétvégén.

Nem csak a betörőket üldözte el a házból, hanem még a lövések elé is odavetette magát

Pisztolygolyó elé ugrott

Ezzel a cselekedettel a család gyermekeit védte meg. A Los Angelesben található kertes házban az egyik szombat éjszaka fegyveresek törtek be. A zajra szerencsére azonnal felfigyelt a család kutyusa, Charlie és két másik társa is, akik hangos ugatással és vicsorgással próbálták elkergetni a betolakodókat.

A betörők megijedtek a nagy hangzavartól és menekülőre fogták, de az utcaajtóból még leadtak négy lövést a házra. A család éppen ebben a pillanatban vette észre őket és kimentek a bejáratai ajtóba.

Charlie ekkor ugrott a lövések elé, így a golyók nem az embereket, hanem őt találták el.

A kutyus két golyót kapott.

Pisztolygolyó elé ugrott

Az egyik lövés a hátsó, a másik pedig a mellső lába közt érte. Charlie azonnal összeesett, gazdái pedig értesítették a hatóságokat. Az orvosnál derült ki, hogy a kutyának életmentő műtétre van szüksége, de nekik erre nem futja.

Így egy időre bekerült a menhelyre, ahol ellátták a sebeit, de komolyabb vizsgálatot nem végeztek rajta.

A jószívű állatbarátoknak köszönhetően két nap alatt összegyűlt a hős kutyának 8 ezer dollár, így elvégezhették rajta a teljes vizsgálatot.

Pisztolygolyó elé ugrott

Ekkor derült ki, hogy a sérülései igen is komolyak. A bal mellső lába olyan súlyosan roncsolódott, hogy muszáj volt amputálni. A műtét után Charliet hazaengedték családjához és ma már otthon lábadozik. A család elmondta, hogy az egész környékről jönnek a látogatók, akik mihamarabbi gyógyulást kívánnak a hős kutyusnak.

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk