szemétként kezelték a macskát

Mindenki úgy kezeli ezt a kóbor macskát, mintha egy darab szemét lenne – kivéve egy embert

Kétség nem fér hozzá, hogy a macskák csodálatos és szeretetteljes állatok. De ennek ellenére nem mindenki úgy kezeli őket, ahogy azt egyébként megérdemlik. Szerte a világon több millió kóbor macska él és gyakran bántalmazzák őket.

Barnaby is egy ilyen macska volt, akivel senki sem foglalkozott. A rágott füle és megviselt arca azt mutatja, hogy nem volt könnyű az eddigi élete. De van egy olyan csavar a történetében, ami minden macska megérdemel!

szemétként kezelték a macskát

Amikor a Voorhees Állatmenhely dolgozói rátaláltak, azonnal bevitték őt az intézménybe és kezelésbe vették. Készítettek róla néhány képet is, hátha valaki örökbe fogadja őt. A menhely munkatársai tudták, hogy Barnaby egy hűséges cica lenne, de egy idős macskának otthont találni nagyon nehéz feladat.

De az emberek nem adták fel és minden áron gazdit akartak neki találni. Az elkészült fotókat feltöltötték a Facebook-ra és segítséget kértek. Így látta meg először a macskát Ed Sheehan és felesége, Clare. A férfi állatorvosként dolgozik és örökbe szerette volna fogadni a macskát. Tudta, hogy idős és küzd néhány betegséggel, de hát hol lehetne jobb helye, mint egy állatorvosnál?

szemétként kezelték a macskát2

Az újdonsült gazdi bevitte kedvencét a klinikára, hogy kivizsgálja őt, de arra nem számított hogy az ott dolgozók azonnal beleszeretnek a macskába. Barnaby azonnal beilleszkedett és egyre több időt töltött a gazdi munkahelyén. Amikor az embereknek volt egy kis szabadidejük, mindent a macskával töltötték.

szemétként kezelték a macskát

Barnaby állapota egyre jobban javult, megjött az étvágya és a bundája is fényesebb, dúsabb lett.

szemétként kezelték a macskát

Ez a cica már biztonságban és szeretetben élhet, reméljük hogy a sorstársai is megkapják azt a törődést, amit megérdemelnek.

szemétként kezelték a macskát

Minden egyes macska megérdemli, hogy szerető otthonban éljen! Oszd meg ezt a cikket barátaiddal, ha Te is egyetértesz!

Mi a véleményed?

Neked ajánljuk