Ez a kutyus hiányolja gazdiját

Ez a kutyus hiányolja gazdiját, ezért “felhívja” telefonon. Erre azonban a nő sem számított!


Stanley-nek, az airedale terriernek nagyon hiányzik az ‘anya’ gazdija! Ezért ‘apa’ úgy döntött, felhívja telefonon, és hagyja, hogy Stanley “beszéljen” neki! Vidám beszélgetésük vírusként terjedt a neten, és könnyű látni (vagy hallani) miért! Minden alkalommal, amikor anya mond valamit, Stanley hatalmas üvöltéssel válaszol. Nyilvánvaló, hogy tudja, ki van a telefon másik oldalán, és azt akarja, hogy anya tudja, mennyire hiányzik neki!


Amikor a gazdi azt mondja Stanley-nek, hogy szereti, reakciója teljesen imádnivaló és teljesen szívmelengető. Ez a videó bizonyítja, hogy Stanley valóban képes egy beszélgetést lefolytatni a tulajdonosával, amit nevetés nélkül ki sem bírnak. Minden bizonnyal okos kutyájuk van, és biztosak vagyunk benne, hogy Stanley még akkor is elfoglalja őket, ha nem “beszél” telefonon!

Szerencsére a gazdi az egész beszélgetést felvette kamerára, így mi is láthatjuk ezt az édes kutyát. Nézd meg Stanley édes beszélgetését az alábbi videón! Remélhetőleg anya hamarosan hazaér, és személyesen is “cseveghetnek”. Milyen édes kutya!

Mi a véleményed?